Ik duik in muziek

Ben je tussen de 6 en 11 jaar en wil je graag muziek maken? Dan is dit echt iets voor jou! Samen muziek ontdekken en maken, daar draait het om!!

De lessen behorende bij Ik duik in muziek worden gegeven door Joost Verbraak en Amy Knobel in samenwerking met Muziekvereniging Roosendaal.

Poedelen in het notenbad 2018

Het 1e deel van Ik duik in muziek is een lessenreeks van 10 weken onder leiding van Amy Knobel, waarbij Algemene Muzikale Vorming (AMV) centraal staat. Denk daarbij aan liedjes zingen, kennis maken met verschillende ritmes, bewegen in de vorm van muzikale spelletjes en oriëntatie op muziekinstrumenten.
Kosten
€ 75,00 (10 lessen van 45 minuten)
€ 7,50 per les wanneer je gedurende een lessenreeks instroomt (dit is mogelijk tot de 5e les)
Wanneer
Op de maandagen van 19 februari t/m 14 mei 2018 (m.u.v. 2 april: 2e paasdag, en 23 en 30 april: meivakantie), van 17.00-17.45 uur in een lokaal van de Fatimaschool (Doctor Schaepmanlaan 101).

Inschrijven kan via dit formulier. De cursus gaat pas door bij minimaal 6 aanmeldingen.

De Kweekvijver

De Kweekvijver is een logisch vervolg op Poedelen in het notenbad. Met enige ervaring is gelijk instromen in De Kweekvijver ook mogelijk.

Tijdens de lessen in De Kweekvijver staat de instrumentkeuze centraal. Kinderen zullen in aanraking komen met allerlei instrumenten. Er bestaat ook de mogelijkheid om een instrument tijdelijk mee naar huis te nemen, zodat het kind kan ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past. Kinderen zitten ongeveer 6 maanden in De Kweekvijver.

De kinderen uit De Kweekvijver en Naar het Diepe zitten samen in één groep en krijgen tegelijk les van Joost Verbraak. Joost zorgt ervoor dat alle kinderen op hun eigen muzikale niveau worden aangesproken.

Kosten € 10,00 per maand, hiervoor krijg je ook één instrument in bruikleen
Wanneer
Elke maandag, 18.30-19.15 uur in een lokaal van De Suite (Burgerhoutsestraat 23) onder leiding van Joost Verbraak.

Het Diepe

Als kinderen naar Het Diepe gaan, beheersen ze de eerste beginselen van een instrument. Tijdens de wekelijkse lessen worden ze steeds vaardiger in het spelen in groepsverband. Eén keer in de maand mogen de kinderen plaats nemen in het Opleidingsorkest en ervaren de kinderen met vereenvoudigde bladmuziek hoe het is om in een groter orkest samen muziek te maken. Als kinderen een bepaald niveau hebben bereikt, kunnen ze doorstromen naar het Opleidingsorkest.

De kinderen uit De Kweekvijver en Naar het Diepe zitten samen in één groep en krijgen tegelijk les van Joost. Joost zorgt ervoor dat alle kinderen op hun eigen muzikale niveau worden aangesproken.

Kosten € 10,00 per maand, hiervoor krijg je ook één instrument in bruikleen
Wanneer
Elke maandag, 18.30-19.15 uur in een lokaal van De Suite (Burgerhoutsestraat 23) onder leiding van Joost Verbraak.

Mail voor meer informatie over De Kweekvijver en Het Diepe naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.