Volg onze socials!

In verband met de covid-maatregelen kunnen live-events niet altijd doorgaan. Maar wij staan niet stil! We blijven muziek voor je maken. Volg ons op onze social media voor digitale activiteiten en concertjes.

15 mei 2022   |   Lambertuskerk, Wouw

Meiconcert

In samenwerking met Harmonie Oranje wordt een concertprogramma gebracht in de Lambertuskerk te Wouw.

17 mei 2022   |   Openluchttheater Nispen

Uitwisselingsconcert

Lenteconcert

Het Matineeorkest doet een uitwisseling in het Openluchttheater van Nispen.

11 juni 2022   |   Cultuurhuis Bovendonk, Roosendaal

Open dag Cultuurhuis Bovendonk

Kom luisteren naar de Young Band die acte de présence geeft.

9 juli 2022   |   Tongerloplein, Roosendaal

T'Pleinconcert - 't Foute Uur

Kom luisteren naar een heerlijk zomerprogramma waarbij alle orkesten van de vereniging acte de présence geven.

18 juli 2022   |   Mariaplein, Roosendaal

Tuinconcert

In Mariagaard bent u welkom bij dit informeel  openluchtconcert van de concertharmonie.

25 september 2022   |   Nieuwe markt, Roosendaal

Nieuwe markt-concert

Kom luisteren naar een feestelijk nazomerprogramma van alle orkesten van de vereniging.

8 oktober 2022   |   Cultuurhuis De Suite, Roosendaal

Theorieexamens

In samenwerking met de Brabantse Bond en Kunstloc vinden in de Suite de muziektheorie-examens plaats.

27 oktober 2022   |   De Kring, Roosendaal

Bevrijdingsconcert

Feestelijk concert ter herdenking van de bevrijding van de tweede wereldoorlog van Roosendaal.

10 december 2022   |   Cultuurhuis De Suite, Roosendaal

Praktijkexamens

In samenwerking met de Brabantse Bond en Kunstloc vinden in de Suite de praktijkexamens plaats.