Ik duik in muziek

AMV - Poedelen in het notenbad

Algemene Muzikale Vorming (AMV) wordt aangeboden in een lessenreeks van 6 maanden door Amy Knobel. Poedelen in het notenbad is een cursus voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar. Ze leren noten lezen en maken kennis met verschillende instrumenten. Daarnaast gaan de kinderen zelf aan de slag met het maken van ritmes en liedjes.

Na twee cursussen AMV is er muziekles nodig bij een muziekdocent. Zodra een kind de eerste beginselen van een instrument onder de knie heeft, is het leuk om ook het samenspel toe te voegen aan het leerproces in De Kweekvijver.

Wanneer kan ik poedelen?
AMV 1 (groep 4, 5, 6): maandag 17.00-17.45 uur (september – februari)
AMV 2 (groep 4, 5, 6): maandag 17.00-17.45 uur (februari – juli)
AMV 1 (groep 3, 4, 5): maandag 16.15-17.00 uur (februari – juli)
AMV 2 (groep 4, 5, 6): maandag 16.15-17.00 uur (september – februari)

Wat zijn de kosten?
€ 150,- per cursus

Waar zijn de lessen?
Basisschool Fatima, Doctor Schaepmanlaan 101, Roosendaal

Hoe doe ik mee?
Voor inschrijving en informatie stuur een mail naar educatie@muziekverenigingroosendaal.nl.

Orkest De Kweekvijver

Ben je tussen de 8 en 88 jaar en speel je een instrument? Dan is dit echt iets voor jou! Samen muziek maken o.l.v. Gijs van Oosterhout, daar draait het om!

Samen muziek maken staat centraal in De Kweekvijver. De Kweekvijver richt zich op beginnende muzikanten (8-88 jaar) die het noten lezen en de eerste beginselen van een instrument beheersen. Met blaas-, snaarinstrumenten en slagwerk wordt een nummer ingestudeerd om het samenspel toe te voegen aan het leerproces.

Wanneer kan ik meespelen?
Vanaf 10 oktober 2018 elke woensdag van 18.30 - 19.30 uur

Wat zijn de kosten?
€ 10,- per maand

Waar maken we muziek?
Cultuurhuis de Suite, Burgerhoutsestraat 23, Roosendaal

Hoe doe ik mee?
Voor inschrijving en informatie stuur je een mail naar educatie@muziekverenigingroosendaal.nl.